Facebook Cool Horses

Leerlingen

Cyriel De Coker

Naam: Cyriel De Coker
Geboortedatum: 07-02-1997
Beroep: Garagist en ruiter
Niveau: Regionaal en nationaal M10

Cyriel startte op 10 jarige leeftijd met paardrijden op de manege. Initieel waren zijn ouders tegen paardrijden, maar hij dreef toch door en kreeg de kans om met enkele pony's van de manege te mogen rijden. Op zijn 14de startte hij de eerste keer op wedstrijd met een jonge palomino pony, waarmee hij in zijn laatste pony jaar mooie ereplaatsen en scores (tot 70%) behaalde. 

Op zijn 16de startte hij een 5tal keer bij de Juniors Nationaal, en daarna startte hij met zijn eigen paard 'Je Suis Free' in de M10.

Anno 2018 rijdt hij enkele paarden bij Mvr. De Smet, waarmee hij ook wedstrijden start. Doel met deze paarden is om ze op een hoger niveau te brengen uiteraard, maar vooral om ze te helpen verkopen. Lemony is een jonge merrie waarmee Cyriel nog regelmatig op wedstrijd zal gaan en onder begeleiding van Isabel haar hogerop traint. Met 'JILL', nog een andere jonge merrie, wilt Cyriel ook doortrainen bij Isabel om haar klaar te stomen voor de wedstrijden. Zijn grote droom is toch ooooiiit eens Olympische Spelen te rijden... En dromen mag uiteraard!

 

Aanbeveling van Cyriel:

"Het is leuk en leerrijk om bij Isabel te lessen. Ze heeft zoveel ervaring en heeft zelf al haar paarden van jongsaf tem hoog niveau gemaakt en getraind. Dat wil ik ook kunnen, dus les ik regelmatig bij haar! Niet alleen haar ervaring, maar ook de aanpak en manier van trainen bevalt me heel hard, waardoor ik Isabel ten zeerste als trainer aanbeveel!"