Facebook Cool Horses

Leerlingen

Emilie De Meerler

Naam: Emilie De Meerler
Geboortedatum: 28-04-1981
Beroep: Payroll adviseur
Niveau: Nationaal St.Georges

Emilie startte op 9 jarige leeftijd met paardrijden. Toen ze op een dag met haar papa door het bos wandelde, kwamen ze een manege tegen. Emilie was direct gefascinerend door paarden en rijden, en ze bleef zagen bij haar ouders om toch te mogen paardrijden. Haar ouders waren er initieel tegen, maar Emilie drijfde toch haar zin door. Ze mocht naar de manege en leerde daar de beginsels van dressuur rijden. Jammer genoeg werden vaak de paarden verkochten en kwamen er weer andere bij, maar Emilie hechtte zich teveel aan de paarden waarmee ze reed waardoor ze er teveel hartzeer van kreeg. Uiteindeijk kochten haar ouders haar het volgende managepaard waar Emilie een klik mee had. De merrie, Victoria, bleef bij Emilie tot ze op 25jarige leeftijd stierf van ouderdom. Daarna kocht Emilie haar 2de paard, Heroe, een Spaans paardje met veel karakter. Eerst was Heroe bedoeld vorr wandelingen met haar papa te maken, maar door zijn felle karakter wou niemand van de familie ermee rijden. Toen is Emilie ermee begonnen en startte ze de eerste malen op wedstrijd in niveau 0 en 1 regionaal. Op deze niveaus wonnen ze samen heel veel. Jammer genoeg keeg Heroe daarna wat lichamelijke moeilijkheden om hogerop te kunnen trainen. Dus haar 3de paard, Fider, kwam er. Deze 4 jarige ruin was pas zadelmak, maar toch was Emilie op slag verliefd! Ze heeft de hele weg met hem volledig zelf afgelegd om hem op te leiden van niveau 0 tem niveau St.Georges (waar hij zich nu in bevindt). Bij de 5 en 6 jarigen behaalden ze vele overwinningen op regionaal niveau, en daarna in de niveau's 0 tem 3 van het regionale kwamen er nog meer eerste plaatsen. Ze evolueerden door naar niveau nationaal M10 waar ze meerdere ereplaatsen en overwinningen behaalden. Nu rijden ze samen niveau St.Georges en behaalden reeds mooie resultaten. 

Emilie's doel is zo ver mogelijk te geraken met Fider onder begeleiding van Isabel Cool. Ze wil graag inter1 starten, haar selecties behalen en internationaal lichte tour rijden. 

 

Aanbeveling van Emilie:

"Ik vind Coolhorses een hele goede stal om je paard te stallen, wegens het goede management en de goede zorgen. Ik kon met een vertrouwd gevoel mijn paarden achterlaten omdat ik weet dat Isabel de eigenaarspaarden precies gelijk behandelt zoals haar eigen paarden.

Daarenboven vind ik de lessen van Isabel echt super: ze is streng maar rechtvaardig, de paarden moeten luisteren, maar worden erna ook beloond. Ze zegt niet alleen welke hulpen je moet geven, maar ook de reden waarom je bepaalde hulpen wel of niet moet geven. Je krijgt dus een onderbouwde technische uitleg. Voor mezelf is het ook belangrijk dat ik een trainer heb die achter mijn veren zit, waardoor ik meer durf rijden. Isabel stimuleert dit ten zeerste."