Facebook Cool Horses

Leerlingen

Evy Lambrecht

Naam: Evy Lambrecht
Geboortedatum: 09-03-1995
Beroep: Studies Vastgoed
Niveau: Nationaal niveau 4

Evy leerde paardrijden op een manege als ze 8 jaar oud was. Al gauw kreeg ze haar eigen eerste pony, Xanne, waarmee ze vooral op jumping ging. Enige tijd later kwam Vienna, een pony waarmee Evy op jumping ging (parcours tot 1.10m) en ook haar eerste dressuurwedstrijdjes reed, tot niveau 2 van de HROV. Evy besloot om te kiezen voor dressuur en kreeg op haar 16de haar eerste dressuurpaard, Candrini. Met haar reed ze HROV wedstrijden tot niveau 1. Er kwam echter een blessure de kop opsteken, waardoor Candrini verkocht werd en er 2 nieuwe talentjes bijkwamen: Medina (jaarling op dat moment) en Alexie. In Alexie zag Evy een paard waarmee ze hogerop in de dressuur zou geraken. Het verliep echter niet van een leien dakje. Alexie was een moeilijke tante met wat veel pit en karakter. Na lange tijd in het sukkelstraatje te zitten, besloot Evy het met Alexie bij Isabel Cool te proberen. Misschien lukte het daar wel... Evy was vooral onder de indruk van Isabel's rijkunsten door haar op een nationale wedstrijd aan het werk te zien. Ze dacht dat het wel goed zou zijn voor Alexie om haar bij Isabel op training te zetten. Zo gezegd, zo gedaan...

Met Alexie legde Evy al een heel parcours af en sinds de trainingen bij Isabel zijn Evy en Alexie geëvolueerd tot niveau 4 nationaal. Ze behaalden al mooie prestaties samen: 3de op het HROV Kampioenschap niveau 2 in 2015 en 2016, GOUD op het HROV Kampioenschap niveau 3 in 2017 en een finale plaats op de Brons Cup/BK niveau 4 in 2018!

Met haar jonge paard Coolhorses Kasper (geboren te Coolhorses) is ze op een spelende manier aan het werk, en zal ze de jonge paarden proeven mee rijden.

Doelen van Evy zijn met Alexie doorgroeien naar de St.Georges en met Kasper het hele parcours, van niveau 0 tem zo hoog mogelijk, af te leggen.

 

Aanbeveling van Evy:

"Ik beveel Coolhorses aan omdat het er altijd zeer netjes is (ik heb zelf geleerd om ook netter met mijn spullen om te gaan), de stallen proper zijn en de paarden 5 tal keer per dag worden gevoerd. Ik vind dat de paarden hier op een 5 sterren hotel staan.

Tijdens haar trainingen is Isabel streng maar rechtvaardig, en dat heb ik nodig. Ze geeft gevarieerd les en daagt elke combinatie uit om een niveau te klimmen!"