Facebook Cool Horses

Leerlingen

Kimberley Van Wymeersch

Naam: Kimberley Van Wymeersch
Geboortedatum: 20-06-1988
Beroep: Bediende
Niveau: LRV Z1

Kimberley leerde op jonge leeftijd paardrijden. Met haar eerste pony's Naturelle, en later Cayenne, had ze veel plezier en deed ze haar eerste jumpings en dressuurwedstrijden op LRV niveau mee. Na de ponytijd was het tijd voor een goed leerpaard, Okapi. Ze behaalden mooie resultaten samen en groeiden van niveau B1 tot L2. Helaas was het vele trainen voor Okapi te zwaar en kwam er een opvolger, Carrera. Deze 3-jarige merrie leidde Kimberley zelf op en bracht haar uit op wedstrijd. Op haar vijfde werd Carrera vice-indoorkampioen in L2 en liep ze ook de winterwerking van het HROV mee. Later zou Carrera het paard worden van Kimberley's mama.

In mei 2011 kocht ze haar eigen paard, de 4-jarige United-zoon, Campari. Hij was 100% betrouwbaar en er was meteen een klik! Sindsdien is Campari haar beste maatje. Campari is ongelooflijk leergierig en heeft op wedstrijd een mooie présence. Ze behaalden reeds een tiental overwinningen en vele ereplaatsen: vice provinciaal kampioen L1 bij de 4 jarigen en kampioen in Antwerpen en Oost-Vlaanderen bij de 5 jarige LRV paarden.

Sinds 2012 volgt Kimberley les bij Isabel. De combinatie groeide enorm en dat was ook zichtbaar op wedstrijd! Ze werden kampioen op het nationaal LRV tornooi niveau L2, kampioen bij de 6 jarige paarden titel van Oost-Vlaanderen, winnaar van het provinciaal tornooi en zilver op het nationaal kampioenschap! Ze evolueerden verder door naar de hoogste reeksen van de LRV en besloten om de overstap te maken naar de HROV niveau 2 en 3. Ook dit deden ze glansrijk! Overwinningen en ereplaatsen werden een feit, met een 2de plaats op het HROV Kampioenschap niveau 3 in 2015.

 

Aanbeveling

 

Coolhorses is een stal waar het altijd gezellig is en iedereen behulpzaam en gemotiveerd is. Alle faciliteiten zijn aanwezig om het je paard volledig naar zijn zin te maken. Een paradijs voor ruiter en paard!

Isabel als trainster heeft oog voor talent en ambitie van elke combinatie, en stemt haar trainingen daarop af. Ze kruipt als het ware in je hoofd en neemt zo de teugels van je over, om je zo te laten voelen hoe je fijner kan gaan rijden. Ze kan een ruiter zijn grenzen doen verleggen. Bovendien keer je telkens tevreden en volle moed naar huis terug!