Facebook Cool Horses

Leerlingen

Kinley Boerewaart

Naam: Kinley Boerewaart
Geboortedatum: 01-10-2004
Beroep: Scholier
Niveau: Regionaal

Kinley had al snel de liefde voor paarden te pakken. Op driejarige leeftijd leerde ze rijden op Queen in de manege. Naast paardrijden ging ze ook nog turnen. Dit bleek echter een groot succes, de trainingen gingen al snel naar 25 uren per week waardoor paardrijden moest wijken. 

Op haar elfde besliste een blessure echter een einde te maken aan haar toekomst in het turnen, hierdoor kon ze haar liefde voor het paardrijden terug opnemen. Wekelijks ging ze weer naar de manege, maar ze wou al snel een eigen paard. Zo kwam Ipphie er, een pony met een eigen wil. Samen met haar ouders gingen ze op zoek naar iemand die de winnaarsmentaliteit van Kinley weer naar boven kon brengen. Zo kwamen ze terecht bij Coolhorses, een plaats waar niet alleen de lessen maar ook de infrastructuur top zijn. Op advies van Isabel verkochten ze Ipphie en kwam er een echte dressuurpony in de plaats, Charmeur. Zijn naam verraadt hoe hij is. Het is een heel charmante lieve pony met veel charisma en uitstraling. Hij is echter nog jong en zal dus samen met Kinley alles nog moeten leren. Kinley traint heel hard onder de begeleiding van Isabel, om zo klaargestoomd te worden voor de wedstrijden.

In 2018 startte Kinley haar eerste wedstrijden met Charmeur in niveau 0 en evolueerde naar niveau 1. In niveau 0 behaalde ze vele overwinningen! Maar ook in niveau 1 deed ze het goed, met mooie scores, ereplaatsen en overwinningen. Ze behaalde zelf de titel van de Beker van Oost-Vlaanderen. Haar ouders kochten haar daarenboven een knappe jonge ruin 'Coolhorses Lamborghini' (gefokt door Coolhorses), een talentje voor de toekomst...

Kinley's doelen zijn niveau 2 starten in 2019 , om daarna verder door te groeien naar niveau nationaal FEI pony's. En na haar pony carrière met Lamborghini van niveau 0 tot zo hoog mogelijk te groeien, onder de begeleiding van Isabel natuurlijk!

 

 

Aanbeveling van Kinley:

" Ik vind Isabel de beste trainster omdat ze steeds zorgt voor een goede les waar ik veel in leer, en ze weet met elk paard raad. Isabel past zich ook perfect aan aan het niveau van de ruiter en het paard en staat steeds klaar wanneer je een woordje uitleg vraagt. Ze kan ook al mijn problemen met Charmeur oplossen.

Coolhorses is een aangename stal om te vertoeven zowel voor mezelf als voor mijn pony. Mijn pony krijgt hier alle nodige aandacht zoals; weidegang, 5x per dag eten, propere stallen... De stallen zijn goed verzorgd en heel netjes, ook de piste en de bodem worden vaak gesleept en onderhouden."