Facebook Cool Horses

Leerlingen

Laura Smet

Naam: Laura Smet
Geboortedatum: 09-08-1992
Beroep: Stewardess
Niveau: Nationaal lichte tour

Laura leerde op 6 jarige leeftijd paardrijden en kreeg op haar 12de haar eigen pony, Babish waarmee ze in de LRV tem niveau M1 reed. Op 18 jarige leeftijd kocht ze haar eerste paard, Acapulco (Pukje). Met hem startte ze in de HROV op niveau 2, ze behaalde ook een 2de plaats op de Beker van Oost-Vlaanderen in niveau 2. Daarna evolueerde deze combinatie door naar niveau 3, en zelfs tot nationaal niveau M10 en St.Georges! In september 2014 startte Laura met trainen bij Isabel, waar ze rijtechnisch met grote sprongen vooruitgang boekte en haar problemen snel verdwenen door de nieuwe trainingsmethode.

In 2017 verkocht Laura Acapulco en ging hij naar een ruiter waar hij van zijn welverdiende pensioen kon genieten. Laura is nu in afwachting van haar nieuwe jonge talentje 'Toronto'. Dit is de zoon van Solitaire (een GP merrie in eigendom van haar vader), en die de opvolger van Acapulco wordt.

 

Aanbeveling van Laura:

"Ik raad Coolhorses aan om je paard te stallen omdat de paarden hier veel buiten kunnen en alle faciliteiten aanwezig zijn. De lessen van Isabel vind ik van top niveau aangezien Isabel steeds een zeer gedetailleerde rijtechnische uitleg geeft. Ook verduidelijkt ze de hulpen of de reden waarom bepaalde hulpen gegeven worden, waardoor je als ruiiter weet wat je aan het doen bent."