Facebook Cool Horses

Leerlingen

Sandy van den bossche

Naam: Sandy van den bossche
Geboortedatum: 05-08-1981
Beroep: onderhoud
Niveau: Regionaal

Sandy leerde op 12 jarige leeftijd paardrijden. Ze kreeg een D-pony, Adeku Coda en later een paard, Rebecca, waarmee ze thuis recreatief reed en ging wandelen. Met Rebecca begon ze te fokken en hield ze enkele veulentjes, die later voor opvolging moesten zorgen. Op 20 jaar ging Sandy naar de paardenschool te Syntra waar ze veel bijleerde en de eerste stappen in jumping zette.

Later startte ze met fokken met dressuurhengsten, omdat ze toch wel een passie voor dressuur rijden had. Daarvan was Cypresse, een zwarte merrie een nafok. Met Cypresse leste ze bij Isabel, en groeide ze door naar niveau 2 regionaal. Ondertussen kreeg Cypresse zelf veulentjes en nam Sandy een andere jonge nafok onder het zadel: Kadanz. Met deze jonge merrie lest ze nu bij Isabel en wil ze graag verder doorgroeien naar niveau 3 regionaal. 

Sandy's doelen zijn om een goede vliegende wissel aan Kadanz te kunnen aanleren en met haar andere jonge paarden te evolueren, door te groeien en vooral plezier te hebben!

 

Aanbeveling van Sandy:

"Ik raad Isabel aan als trainer omdat ze zeer correct lesgeeft en de problemen bij de kern aanpakt. Ze is ook zeer direct in haar coaching. Bovendien is stal Coolhorses steeds ordelijk en netjes, waardoor het fijn is om daar te komen trainen."