Facebook Cool Horses

Leerlingen

Valerie Van Hoof

Naam: Valerie Van Hoof
Geboortedatum:
Beroep: Postbode
Niveau: Nationaal niveau 4

Valerie leerde rijden op 6 jarige leeftijd. In haar kinderjaren reed ze puur recreatief. Ze startte met haar eerste wedstrijden in de LRV met het paardje Ucharel. Met hem won ze veel zowel in de beginnende niveaus als in niveau M2. Daarna had Valerie nog redelijk wat jonge paarden, waarmee het nooit echt iets werd. Tot ze op een dag Calando vond... Een 8 jarige zwarte ruin die enkel recreatief gereden was en niet veel kende. Ze trainde hem goed en startte in niveau 0 van de HROV. In 2015 behaalde ze zelf een bronze medaille op het HROV Kampioenschap niveau 0.

Door een stage georganiseerd van de VLP, kwam ze bij Isabel terecht. Calando maakte grote sprongen voorwaarts en Valerie was verbaasd dat er meer talent in haar paard zat dan wat ze dacht. Door Isabel evolueerde ze snel door naar niveau 2, waar ze een bronze medaille op het HROV Kampioenschap niveau 2 behaalde. En in 2018 groeide de combinatie door naar niveau 3, waar ze GOUD behaalde op het HROV Kampioenschap niveau 3 en een 2de plaats op het IPK.

 

Aanbeveling van Valerie:

"Ik heb van Isabel al enorm veel geleerd. Zonder haar zou ik nooit staan waar ik nu sta.  Ze heeft Calando omgetoverd van een paard dat in heel zijn lichaam vast zat, tot een paard die nu soepel en los loopt. Toen ik bij Isabel begon reed ik niveau 1 in de regionale wedstrijden, en op 2 jaar tijd heeft ze me naar niveau 4 nationaal gekregen! Een droom die uitkomt voor mij, en wat ik zelf helemaal niet verwacht had dat het mogelijk zou zijn met Calando. Isabel heeft me ook al begeleid op wedstrijd, wat toch een verschil maakt. ze staat altijd paraat voor haar leerlingen, bij gelijk welke vragen of problemen.

Coolhorses is bovendien een prachtige locatie met 2 mooie grote pistes met goede bodem!"