Facebook Cool Horses

Sponsor Neue Schule

Het 'Neue Schule' verschil...

Er is een groot verschil bij Neue Schule in het design en het ontwerp. NS spraken met jullie, keken naar wat al vooraf is gegaan en dachten aan jullie paarden en jullie ambities,om zo een reputatie op te bouwen om jullie met jullie paarden goed en vrolijk te laten samenwerken en plezier te laten beleven.

De NS stichter, Heather Hyde, startte als eerste in de late jaren 90 een bit verhuur firma in de UK, nadat ze zag hoe moeilijk het was om het juiste bit te vinden bij problemen bij paarden. Nadat ze zag dat de hoogaanschouwde en traditionele Lorinery industrie in de UK in een dal zat, besloot Heather het gat in de markt te vullen door de ontwikkeling van beter overwogen bitontwerpen. Ze fine-tunde haar ontwerp strategie, die geleid werd door de gedachten en noden van de ruiters in het begin van de 21ste eeuw.

Deze soort 'nieuwe school' denken (Neue Schule) omvat geraffineerde ontwerpen, meer toepasselijke profielen en betere materialen die gebruikt worden in deze bitten. Neue Schule wil voor elk paard een goede oplossing bieden kwa bitkeuze, of je nu gaat wandelen, springt of internationale wedstrijden rijdt... Het meest geschikte bit voor je paard, is een doelstelling van Neue Schule.