Facebook Cool Horses

Sponsor DeNiroBootCo

Sinds 1981, wereldklasse in laarzen
DeNiroBootCo is synoniem aan kwaliteit, aandacht voor detail, innovatie, stijl en onderzoek in de paardensport industrie. Door een grote sensibiliteit aan veranderingen in de paardensport wereld op te vangen en via onderzoek en innovatie steeds te vernieuwen en in te spelen op de markt, is DeNiroBootCo erin geslaagd zijn eigen leiderschap te creëren in de paardenindustrie op gebied van laarzen. Hun rijlaarzen worden geproduceerd in hun fabriek te Casarano, dichtbij Lecce, in het zuiden van Italië. Daar worden ze met de hand vervaardigd door getalenteerde laarzenmakers en worden ze door een streng kwaliteitsproces gescreend.

DeNiroBoot Company is bekend om zijn Kwaliteit, Stijl en Innovatie
Het is vooral door de tijd die besteed wordt aan onderzoek, innovatie en aandacht voor detail waardoor DeNiroBootCo 1 van van de marktleiders geworden is in de laarzenproductie.Eén cent verhaal…
Soms is het de kands ons te laten zien, hoe we moeten volgen… Soms gebeuren dingen voor een reden! Soms gebeurt er iets onverwachts wat kan uitdraaien in iets van groot belang, en dan blijft die herinnering voor altijd bij. Deze onverwachte gebeurtenissen kunnen voorvallen bij kampioenen… Tijdens een wedstrijd… Het kan zelfs voorvallen bij een ruiter die slecht aan het presteren is, met weinig zelfvertrouwen en geluk. En zo begint het DeNiroBoot verhaal!
Er was eens een ruiter die een paar DeNiro rijlaarzen droeg tijdens een wedstrijd, wanneer hem een raar gevoel aan de onderzijde van zijn voet opviel… Een vervelende druk, waardoor hij anders op zijn paard moest bewegen om zich van de pijn te verlossen. Misschien door de onverwachte beweging, we zullen het nooit echt weten, maar het paard deed harder zijn best en de ruiter won de wedstrijd, wat zijn zelfvertrouwen herstelde. Een paar dagen later, gaf de ruiter de rijlaarzen binnen om ze te laten herstellen, en DeNiroboot vond een stukje van 1 cent tussen de zool van de laars. De ruiter was verrast hoe daar nu een munt van 1 cent kon tussen geraken, maar drong erop aan die ene cent te laten zitten opdat het hem verder geluk zou brengen. Sindsdien gebruikt DeNiroBootCo de 1 centjes in hun producten om hun ruiters geluk te wensen in de sport, maar ook in hun verdere leven!