Facebook Cool Horses

Sponsor Kep Italia Superior Helmets

Geschiedenis
Kep Italia is een Italiaans bedrijfopgericht met pure passie in 2007. Het doel was om een helm op de markt te brengen die comfortabeler , veiliger en innovatiever was dan de reeds bestaande helmen. Kep Italia wou de beste helm ter wereld kunnen aanbieden waar ontwerp, technologie, ruwe materialen en veiligheid gecombineerd worden.

De hoogste kwaliteit, superioriteit en strengste veiligheidsregels zijn steeds de hoofdelementen geweest bij Kep. Lelia Polini en haar medewerkers startten met een grote ervarenheid: “We werkten vele jaren samen met bedrijven in de sector, maar ik verlangde om een helm te maken die nog veiliger was en met een leuker design. We wilden iets ontwerpen dat veel innovatiever was om het beste te kunnen bieden aan ruiters van alle niveaus en disciplines. Veiligheid, comfort, lichtheid en technische uitdrukking zijn altijd onze doelen geweest.”

Bij het lanceren van hun eerste helm, hechtte Kep Italia veel belang aan de superieure materialen en technologiën waarbij strenge kwaliteitscontroles en inspecties veel aandacht kregen.  Zo worden de helmen goed gekeurd door 5 verschillende internationale veiligheidscertificaten in de paardensector.

Waarden

Enthousiasme en passie
Deze 2 waarden bevindne zich in het hart van elke sportman of vrouw en zijn elementen die leiden tot succes. Bij Kep Italia zijn ze ook gemotiveerd om deze 2 waarden in hun dagelijks werk wat betreft veiligheidsontwikkeling, toe te passen.

Kwaliteit en vertrouwen
Kep Italia produceert de hoogst mogelijke kwaliteit. Hun doel is om de absoluut beste helmen aan te bieden en bij hun klanten vertrouwen te winnen om te kiezen voor een veilig uitrusting bij het paardrijden.
Veiligheid voor amazone/ruiter
Dit vormt 1 van hun dagelijske verantwoordelijkheden, om de mannelijke en vrouwelijke ruiters de beste bescherming te bieden tijdens het paardrijden.

Stijl en ‘gemaakt in Italië’
Alle componenten en details van de helmen zijn volledig geproduceerd in Italië.
Kep Italia volgt ook de laatste Italiaanse moden om zo steeds mee met de nieuwe trends te zijn.

Milieu
Ze willen absoluut bijdragen tot bescherming van het milieu. Ze kiezen voor 100% natuurlijk bewerkt materiaal, recyclage, natuurlijke schoonmaakmiddelen en bewaarmiddelen en ze bevorderen een eco-vriendelijke manier van werken.