NLEN

Nieuws

16/02/2013

Amazones Coolhorses in de prijzen op de HROV wedstrijd 't Overdijk!

Op de HROV wedstrijd in manege 't Overdijk reden de amazones van Coolhorses zich in de kijker... Het werd voor allemaal een geslaagde wedstrijddag:

In de ponyproeven kwamen Caro Van Sinay en Denté De Schepper opdagen... Caro won glansrijk de E7 pony's met 70%! Met haar kleine Arie toonde ze een mooi afgewerkte proef. Ook ging deze combinatie in de proef A7 van start, waarin ze een 3de plaats en 61.6% behaalde.

 

                Caro in actie met Arie

 

Denté reed Coolhorses Syria zowel in de A7 als de L7 naar een 2de plaats met 2x 64%... Syria liet haar fantastische bewegingen zien en dat kon de jury wel bekoren. De afwerking moet nog verbeterd worden, maar voor een 5 jarige pony doet ze dat al knap!

       Syria showt het beste van zichzelf

 

Bij de paarden startte Freija Van Gyseghem in de A7 (20 startende combinaties) en behaalde ze een 5de ereplaats met 66.8%! Met haar Top Secret toonde ze een mooi afgewerkte proef. Ook Sandy Van Den Bossche reed een mooie proef met haar zwarte merrie Cypresse, ze werd 9de met 64.55%.

 

  Toppie gefocust

 

Beide combinaties startten ook de L7, met een mooi resultaat als gevolg voor Top Secret en Freija. Ze behaalden een 5de ereplaats (20 starters) en een score van 63.87%. Bij Sandy en Cypresse zagen we al een grote vooruitgang tegenover de eerste keer dat ze de L proef startten. Ze behaalden net geen 60%, wel al een mooie evolutie, maar nog wat meer afwerking en de punten zullen blijven stijgen!

Jantien Coessens en Brencis startten voor hun 2de keer niveau 3. In de L7 werden ze 4de met 65.16%. Ze lieten een super mooie proef zien en mooie bewegingen, maar de jury beloonde het maar pover... Helaas voor de geringe punten, maar Jantien was super happy met het goede gevoel in de proef!

In de M proef zagen we nog wat spanning en fouten in de draftoer, maar de galoptour was zeer goed. Een totaalscore van 63.33% en een 2de plaats!

      Brencis en Jantien

 

> MEER NIEUWS <