NLEN

Nieuws

15/04/2014

Aranco back sinds een jaar out, Brencis en Jantien Coessens doen een knaldebuut in de M10

Wat een leuke zondag werd het te CDN Zandhoven! We waren lekker talrijk aanwezig!

Isabel startte voor de 2de maal haar Constandje in de M10. Hij werd 13de (van de 35 starters) met 65%. Hij liep top in het inrijden maar zag het in de proef wat minder zitten. De vele wind, wapperende vlagjes en de leuke paarden op de weide maakten het voor Constand moeilijk om gefocust te blijven in de proef. Hij liep de oefeningen wel door maar alles teveel terughoudend helaas... De proef was al beter dan de eerste keer te CDN Massenhoven, maar er is nog werk aan de winkel. We hebben tijd, want hij is het waard. Zo een schat van een paard!

In de St.Georges startte Isabel terug met Aranco. Hij is sinds een jaar uit het wedstrijdgebeuren wegens een lichte blessure, maar nu helemaal terug! Aranco vond het ook spannend en had vele kriebels, zowel in het inrijden als in de proef. De eerste helft van de proef was gespannen maar de 2de helft werd top. Hij behaalde dan oo voor zijn galoppirouettes, wissels ed 6x 8'en! Totaal 67.5% en 5de plaats van de 44 starters. Een goed begin!

       Isabel met haar 2 knapperds!

 

Jantien Coessens startte haar Brencis voor de eerste maal in de M10! En wat deden ze het top! een 9de plaats (35 sarters) met 66.6% en tevens haar trainster verslaan ;-)! Brencis liet super verruimingen in draf zien die ook met een 8 werden beloond!

Jantien en Brencis onder toeziend oog van Isabel

 

Bij de jeugd reed Dente De Schepper 2 mooie proeven met Coolhorses Syria en behaalde een 3de en 4de plaats met 66.6% en 67.4%! Een knappe evolutie al sinds de vorige wedstrijd! Hierbij behaalde ze haar 2de internationale selectie en mag ze dus mee naar de gewenste CDI's!

Kate Wiggins startte maar 1 proefje, en werd 4de met 64.7% wat mede haar eerste internationale selectie betekent!

 

You go girls!!

> MEER NIEUWS <