NLEN

Nieuws

22/07/2014

Coldplay back in business en hoe!!

CDN Zandhoven werd een geslaagde wedstrijd voor de Coolhorses amazones!

Leerlingen deden het top: Dente De Schepper werd met Syria 4de in de teamtest met 66.3% en 3de in de individuele test met 66.2%. Voor Jozefien Van De Velde en haar knappe ponyhengst Eduard werd het een debuut: ze werd 7de in de teamtest met 65.4% en liet al knappe stukken zien!

Kate startte opnieuw zelf met Corona bij de Juniors en behaalde in de teamtest 58% en een 11de plaats, Corona was nog vrij schrikkerig wat tot veel puntenverlies leidde. In de individuele test kon Kate haar al meer de baas en behaalden ze een 9de plaats met 64%.

Jennifer Reimer startte met Daiquiri in de M9 en behaalde een 4de plaats met een knalscore van 68.8%. Een knappe combinatie die enorm veel progressie laat zien. Dat wordt spannend op het BK FDE in de brons cup dit jaar!!

Isabel startte na lange tijd terug met Coldplay. Slechts 2 maanden terug in training en onder het zadel van Isabel, liet Coldplay zien wat hij waard was! Hij werd 3de in de M9 met 69.3%. Met Coolhorses Constand deed Isabel Coldplay wat concurrentie aan, en Constand werd 2de met 69.6%! Ook startte Coldplay in de proef St.Georges en behaalde een 7de plaats (30 tal starters) met 65.9%. Al een mooie proef, maar nog wat spanningsfoutjes!

 

           

  Coldplay tijdens de proef                                                                              Constand in actie in de M9

 

 

 

> MEER NIEUWS <