NLEN

Nieuws

31/01/2016

Constand 3de in de Kur WEN en Cheatodon knalt tijdens de clinic van Patrik Kittel!

Het werd een super geslaagd weekend op de Winter Equestrian Nights te Lier! Een mooi aangeklede piste, de gezellige sfeer en veel toeschouwers maakten het een aangename ervaring. Eerst was er 's middags de clinic van eigen trainer Patrik Kittel. Hij gaf 2 keer 3 kwartier les aan 2 leerlingen. Eerst was Jorinde Verwimp aan de beurt met een jong paard en daarna Isabel Cool met Cheatodon. Ze lieten zien hoe ze het paard op lichte tour niveau trainen en hoe ze aan het werken zijn naar de Grand Prix. Cheatodon toonde het beste van zichzelf, hij toonde super galop pirouettes, mooi doorgesprongen wissels om de pas en zeer knappe stukken passage. Niet voor niets kreeg hij meerdere keren een welverdiend applaus!

Na een pauze, reed Patrik met Toy Story het laatste stukje van zijn clinic door. Dit wereldbeker paard toonde zijn sterke passage stukken met gemak!

Na de clinic was het de Kur Inter1 met 15 startende combinaties. Het werd een spannende strijd tussen Tom Franckx, Jorinde Verwimp en Isabel Cool. Ze werden respectievelijk 1, 2 en 3. Constand en Isabel reden een super kur met veel expressie! Isabel was meer dan tevreden over de knappe Constand. Een score van 72,96% voor zijn eerste Inter1 kur!

 

Link: artikel met Patrik Kittel

Link: artikel over Kur Inter1

 

Foto's:

> MEER NIEUWS <