NLEN

Nieuws

07/03/2016

Constand debuteert top op zijn eerste internationale wedstrijd!

Wat een geweldige wedstrijd werd het afgelopen week voor Isabel en haar kanjers Constand en Cheatodon! Ze nam met beide paarden deel aan de internationale lichte tour wedstrijd te Lier/België. Voor Constand werd het zijn eerste internationale ervaring, en wat voor één!! De eerste dag werd de proef St.Georges gereden met een totaal van 37 startende combinaties! Constand en Isabel beten de spits af en mochten als eerste starten om 8 u 's morgens! Met een score van 71,5% bleven ze tot de voorlaatste combinatie aan de leiding! Uiteindelijk werden ze 2de. Cheatodon moest als laatste starten en behaalde een knappe 6de plaats met 70,5%! Beide paarden werden in de prijsuitreiking geklasseerd en de ereronde met Constand was dan ook wauw! 

 

De laatste wedstrijddag startte Isabel Constand in de grote finale Kur op muziek en Cheatodon in de InterI. Er mocht slechts 1 paard in de kur starten. Constand leek een veilige keuze, na Cheatodon zijn gekende uitspattingen als hij muziek hoort! Constand bracht het er super vanaf, een zeer knappe kur met een eindscore van 73,3%! Dit was goed voor een 3de plaats! Een mega start voor Constand zijn internationale carrière...

Cheatodon liep een goede InterI proef maar helaas zaten er 2 van de 5 jury's laag in punten, waardoor de eindscore wat aan de lage kant lag: 66,7% en een 8ste plaats. Toch zeer fier op Cheatodon die kalm bleef en al meer stabiliteit toont in de proef.

 

 

Artikel Equnews 

Artikel Equnews

Video Prijsuitreiking Constand

 

Foto's:

> MEER NIEUWS <