NLEN

Nieuws

22/06/2014

Coolhorses Constand en Faithfull schitteren weer tijdens CDN Hulsterlo! Ook leerlingen doen het top!

Wat zijn we steeds blij als we op de mooie locatie van Wim Smet concours hebben! De grote ruime pistes, parking en het mooie weer maakten het weer zeer aangenaam om hier deel te nemen!

Bij de pony's behaalde Dente De Schepper met Coolhorses Syria een 3de plaats met 64.1% in de teamtest en 66.7% en een 4de plaats in de individuele test. De schoonheidsfoutjes kostten helaas de nodige punten in de teamtest!

Kate Wiggins startte bij de Juniors met Corona, maar die zag de tentjes niet goed zitten! De zeer moeilijke proeven met veel schrikken en fouten leidde tot weinig punten (58%). Maar chapeau voor Kate die gewoon 'cool' blijft verder rijden en haar niet laat doen door de onstuimige Corona...

In de M10 startte Coolhorses met 3 combinaties: Isabel Cool liet met Constand een zeer goede proef zien, goed aan het been en met veel expressie! Dat was goed voor een 2de plaats met 68%. Leerlingen Jennifer Reimer en Jantien Coessens behaalden respectievelijk een 3de en 4de plaats met 66.2% en 65.8%. Voor Jantien is de examenperiode voorbij en zal ze voortaan zelf aantreden met Brencis.

Isabel startte bij de 4 jarigen Faithfull, ze liep een knappe proef en werd 2de met 72.8%. Bij de 5 jarigen had Enjoy Me zijn apenkuren meegebracht. Hij had bang van de tentjes en werd helaas laatste met 68.8%. Op naar de volgende wedstrijd!

                                 

       Blij na de proef!                                                 Expressieve verruiming tijdens de proef

> MEER NIEUWS <