NLEN

Nieuws

17/02/2013

Dente De Schepper presteert excellent in de pony's nationaal!

Denté De Schepper startte voor het eerst met Coolhorses Armando op de CDN Moerzeke in de ponyproeven. In de pony's par équipe was Armando nog vrij gespannen tijdens de proef, wat een score van 60.96% en een 9de plaats opleverde. Het was voor Armando al een half jaar geleden dat hij op wedstrijd startte en bovendien was het voor Denté, die hem slechts 2 maand traint, de eerste keer om met hem wedstrijd te rijden. Het was voor beide een spannende start.

In de pony's individuelle had de combinatie al meer vertrouwen in elkaar en zetten ze vervolgens een mooie prestatie neer: een 4de ereplaats en 67.6%! Over een evolutie gesproken! Deze punten betekenen ook al een gedeeltelijke internationale selectie. Denté zal dit jaar Armando nationaal en internationaal uitbrengen tot hij verkocht is. (Armando vindt u onder 'paarden te koop')

 

               

        Armando in zijn fantastische draf                               Fiere coach en eigenares Isabel

 

Met haar eigen pony, Falco bevestigde wat ze waard is... In de par équipe werden ze 3de met 65.32% en zetten een mooie proef neer. Nog wat afwerkingsfoutjes en aandacht aan de overgangen waren de opmerkingen.

Tijdens het inrijden voor de pony's individuelle werd daar dan ook extra aandacht aan besteed! Dat bracht een uiteindelijk super resultaat op: 2de plaats met 68.8%!! Bij 1 jury werden ze eerste geklasseerd met 73%!! Het was dan ook verdiend, want de overgangen en afwerking waren veel beter uitgevoerd. Bovendien zat er veel pit en expressie in de proef. Dente reed met lef en durf en daar houden we van!

 

                    

                    Prijsuitreiking

> MEER NIEUWS <