NLEN

Nieuws

04/05/2014

Dente De Schepper wint 2x bij de pony's met Coolhorses Syria! Faithfull startte eerste keer 4 jarigen!

CDN Zandhoven werd afgelopen weekend een succes voor Dente De Schepper en Coolhorses Syria! Ze lieten 2 knappe proeven zien en wonnen daardoor de team en individuele test met 66% en 67.6%!

      Syria en Dente in actie

 

Isabel startte voor de eerste keer haar nieuwe aanwinst, Faithfull, bij de 4 jarige paarden. Faithfull showde erop los (ze dacht allicht nog in de veiling te zitten) en liet een ongecontroleerde maar wel spectakel proef zien. Een verdiend applaus volgde en Isabel was blij dat de proef gedaan was, want kon ze niet langer tegenhouden. Een pittige tante die Faithfull, maar wel veel positieve energie die Isabel verder in goede banen zal leiden. Ze behaalde een 7de plaats met 72.8%.

 

   Faithfull (foto van de veiling)

 

Ook Freedom was van de partij bij de 4 jarige paarden en liet een nette proef zien. Hij werd 6de met 75%! Bij de 5 jarigen startte Isabel Enjoy me en behaalden ze een 6de plaats met 73.8%. Enjoy Me had toch best nog wat angsten in de ring met de planten aan de kant... Hij zal nog veel wedstrijdervaring moeten opdoen...

Isabel's 2 knapste mannen van de stal waren er ook bij:

Constand in de M10, behaalde een 9de plaats (30 starters) en 65.3%. Hij was wat afgeleid in de proef door de loslopende paarden op de weide naast de ring. Jammer, maar helaas, dat moet hij ook leren. Voor Constand niet zo gemakkelijk met zijn macho gedrag!

Cheatodon startte in de St.Georges voor de 2de maal en behaalde een 7de plaats met 65.8%. Hij liet nochtans een mooie proef zien die meer waard was, maar de jury's vonden er nog teveel spanning opzitten. Tja, een paard dat zo hard beweegt, heeft een bepaalde spanning nodig om zijn benen op te heffen ;-) Allesinds kleine jongens worden groot, en met zijn 7 lentes jong doet Cheato het al aardig in de grote proeven!

 

 

> MEER NIEUWS <