NLEN

Nieuws

26/01/2013

Dressuurwedstrijd HROV 't Overdijk werd een geslaagde wedstrijd voor het Coolhorses team!!

Ondanks het slechte weer, sneeuw en nog eens sneeuw, besloten we toch op wedstrijd te gaan. Manege 't Overdijk zorgde dan ook dat de wegen naar de piste veilig en sneeuwvrij waren... Het werd uiteindelijk een gelukkigmakende dag:

 

Caro van Sinay startte haar wedstrijd zeer goed met in de E7 een 2de plaats en een mooie score van 66.3%. Ze lag de eerste combinatie nauw op de hielen (66.8%), maar jammer genoeg deed Arie één van zijn welgekende bokkesprongen in de proef waardoor een 2de plaats een feit werd. Caro en Arie startten ook voor hun eerste keer de A6 pony's. Hier maakte Arie het Caro moeilijk bij het inrijden, hij had nog te veel energie en deed gekke sprongen. Caro maakte zich echter baas over haar onstuimige pony en reed een nette proef met een 4de plaats en 65.5% als gevolg!

 

Denté De schepper maakte haar debuut met Coolhorses Syria (een 5 jarige pony van Isabel Cool, zie onder 'paarden te koop') in de proeven A en L. In de A6 behaalden ze een score van 68% en een 2de plaats. De L6 werd nog beter... De jonge Syria liet het beste van zichzelf zien en Denté reed er 100% voor, resultaat: winnares van de L proef met 68%!!! Over een debuut gesproken...

 

          

                      Denté en Syria                                                      Fiere Denté!

 

Bij de paarden zette Freija Van Gyseghem een mooie proef neer in de A6 met Top Secret. Ze behaalde een score van 67%. In de L6 ging het ook vlotjes: ze werden 4de met 64,7%. 'Den toppie' was in form!

Sandy Van Den Bossche reed haar Cypresse naar een 5de plaats met 66% in de A6. De L6 verliep nog te stroef en te gespannen, waardoor ze laatste werden... Trainen is de boodschap en dan komt dat allemaal in orde!

 

Het spannende debuut voor Jantien Coessens en Brencis in niveau 3 werd een topper! Ondanks de stress en de twijfels of ze al dan niet klaar was om de M te starten, bracht Jantien het er super vanaf! In de L6 werd ze 3de met 66% en in de M winnares met 66,8%!! Een eerste beker voor Jantien en Brencis, daar ze vorig jaar steeds nipt 2des werden, en dan nog in een hoger niveau! WELL DONE!

 

               Jantien in actie

 

Voor Isabel werd het een koude en stressy dag met al die debuten, maar de resultaten waren er en dat loont. Gelukkig waren er warme choco's in de bar! Proficiat aan de amazones!

 

        Trainster Isabel met de pupillen

 

 

 

> MEER NIEUWS <