NLEN

Nieuws

15/01/2020

Een nieuw jaar, een nieuw begin CDN Dentergem

Voor de eerste wedstrijd van 2020 trokken Isabel en haar leerlingen ten strijde richting Dentergem. Een mooie test om eens te kijken of de feestdagen goed zijn verteerd.

 

Kinley Boerewaart, die vorige maand haar eerste FEI overwinning in de wacht kon slepen gaf het startschot. Opnieuw kwam ze aan de start met haar jonge Charmeur. Ook deze keer wisten ze een mooie proef bij elkaar te rijden en werden ze vierde in een mooi deelnemersveld met een score van 66,286%, goed voor een eerste internationale selectie.

 

Voor Evy Lambrecht, die vorige maand een schitterende proef had gereden in de Prix St. Georges lag de druk hoog. Samen met haar Alexi wou ze de lijn doortrekken, tot echter de zenuwen het van de ruiter overnamen. Evy reed zo enkele kleine fouten bij elkaar, 66,691% werd dan ook het verdict. 

 

 

Ook voor Sander Stadeus begon het jaar goed. Hij kon samen met zijn Rohmeo de overwinning in de wacht slepen in niveau 4.3 met 67,879%. Ook voor dit duo belooft het een mooi jaar te worden.

 

Voor Cyriel De Cocker was het alweer geleden van de oefenwedstrijd in Massenhoven. Hij kwam aan de start met Jillz in niveau 2, zij reden naar een mooie eerste plaats met 71,9%. Ook de tweede plaats was voor Cyriel met Soul die 71,3% bij elkaar hadden gereden.

 

 

Isabel die ook vorige maand aan de start kwam met haar mooie Glorious, wou de lijn doortrekken. Vorige maand reden ze nog een mooie 69,4% in de Prix St. Georges, vandaag kwamen ze aan de start in de Intermédiaire I. Alweer liet een ontspannen Glorious het beste van zichzelf zien met 68,824% en een tweede plaats als gevolg. 

 

 

Kortom, een goed begin voor team Coolhorses in 2020!! 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

> MEER NIEUWS <