NLEN

Nieuws

30/03/2014

Enjoy Me start top in de 5 jarigen en Cheatodon net 2de met monsterscore 71% in de St.Georges!!

Het werd een druk weekend op CDN Hulsterlo...

Zaterdag startte Isabel haar jonge paardjes in de cyclus: Coolhorses Freedom werd 7de in de 4 jarige paarden met 68.6%. Hij was nog wat gespannen en liep daardoor een net iets te braaf proefje. Enjoy Me, van Celien De Kimpe, showde zich van zijn goede kant bij de 5 jarigen; hij werd 5de met 71.4%!

Zondag startte Isabel dan weer in de St.Georges met haar favoriete Coolhorses Cheatodon! Hij liep een knal proef, zonder fouten en met veel expressie en power! Wat is hij toch een geweldig paard! Het werd dan ook beloond met een topscore van 71.05% en een nipte 2de plaats. Isabel moest Katrien Verreet met Bailamos de Biolley net laten voor gaan met 71.12%!! Hoe 'close'!

 

 Een tevreden Isabel in de prijsuitreiking!

 

Ook Coolhorses' jeugdamazones gingen aan de start! Dente De Schepper startte de knappe Coolhorses Syria in de beide ponyproeven. De eerste proef was top maar werd helaas niet beloond door de juryleden. Een beetje raar eigenlijk... Ze kregen 61%. De 2de proef was net iets meer gespannen maar toch behaalde de combinatie hier meer punten; 64.5%. Toch geen slechte eerste start voor de jonge 6jarige Syria! En tevens de eerste internationale selectie binnengehaald... Kate Wiggins reed zeer goed bij de Juniors. Corona had nog een beetje angst waardoor er fouten in zaten, maar het geheel oogde zeer mooi! Ze werd in de eerste proef 4de met 63.7% en in de 2de proef 5de met 63.4. Net geen internationale selectie!

> MEER NIEUWS <