NLEN

Nieuws

28/11/2021

Ferarri WINT de 4jarigen op ILoveJumping

Wat een mega leuke wedstrijd op ILoveJumping! Een nieuw initiatief van Andrea Villaverde. Deze wedstrijd is initieel voor springruiters maar dit jaar deden ze een dagje extra om er een dressuurprogramma aan toe te voegen. Er werden proeven voor para equestrian ruiters en voor jonge paarden van 3 tem 5 jaar voorzien. De avond werd afgesloten met een clinic van Tommie Visser en Rob Van Puyenbroeck. Naar volgend jaar toe zal het dressuurprogramma allicht nog uitbreiden met kür lichte tour en GP erbij.

De ring had de allure van kerstjuming Mechelen in het mini. De foto's spreken voor zich! Er werd geen moeite bespaart om het iedereen naar zijn zin te maken. Mooie prijsuitreikingen, VIP tafels, natura prijzen, extra stallen opgesteld voor mensen van buitenaf en er was zelf een inetrview/podcast aanwezig!

 

In deze geweldige sfeer liepen de Coolhorses paarden super! Coolhorses Netallic won onder Cyriel De Coker, de 3 jarigen met 85%. Daarnaast deden onze 4 jarigen het ook geweldig: Cyriel reed met Machoman naar een 6de plaats met 82% en met Maserati naar een 7de plaats met 81%. Isabel Cool en Ferrari wonnen deze klasse met 86%. Ferrari toonde zijn talenten en verkocht evenveel show als hoe de ring eruit zag!

De prijsuitreikingen te paard maakten de avond af! Wat een goede ervaring voor deze jonge kanjers! 

 

Geniet van de foto's en fimpje:

 

VIDEO NETALLIC

 

VIDEO FERRARI

> MEER NIEUWS <