NLEN

Nieuws

17/09/2021

Ferrari en Isabel winnen de BWP aanlegtesten 2021!

Wat een geweldig weekend weer met de jonge paarden! Met 5 van de Coolhorses paarden trokken we naar QC Stables, waar de BWP aanlegtesten voor jonge paarden werden georganiseerd. Juryleden van dienst waren collega-ruiters Brecht D'Hoore en Dominique Van Der Horst.

 

Topper van de dag was Ferrari! Hij won bij de 4 jarige paarden met 83%. Isabel was uitermate tevreden over haar rit met hem. Hij liet zich goed zien, toonde veel expressie in draf en galop waarbij de verruimingen mooi tot hun recht kwam. Ook talent tot verzameling, een mooie opgerichtheid en stille aanleuning resulteerde in hoge punten. Bovendien was de stap mooi ontspannen en goed actief doorgestapt. Op exterieur behaalde Ferrari een 9 wat zeker en vast verdiend was.

 

Cyriel De Coker startte de andere Coolhorses paarden: Netallic en Nazzaro bij de 3 jarigen, Maserati en Machoman bij de 4 jarigen. Machoman werd 3de met een mooie score van 81%! Een mooie Coolhorses top 3 bij de 4 jarigen alleszinds... Maserati deed het ook goed en kreeg 75% , hij had jammer genoeg wat last van spanning.

Netallic werd derde bij de 3 jarigen en toonde veel flair en schwung in de bewegingen. Hij is ook een zeer knappe verschijning om in de ring aan het werk te zien. Nazzaro kreeg 75% in deze leeftijdsklasse, nog een mooie score aangezien de spanning toch duidelijk te zien was. We waren blij met de juiste interpretatie van de jury's, die toch doorheen deze spanning een getallenteerd paard zagen.

 

Een mega geslaagde dag met tonnen ervaring voor deze jonge talenten!

 

VIDEO prijsuitreiking Netallic

VIDEO prijsuitreiking Ferrari

> MEER NIEUWS <