NLEN

Nieuws

27/09/2021

Geslaagd HROV Kampioenschap te Coolhorses

Wat een geweldig HROV Kampioenschap werd het weer te Coolhorses! Weerom een geslaagde editie met veel blije gezichten. Zoiezo wensen we alle laureaten een dikke proficiat toe! Leerlingen van Isabel deden het ook super. Evy Lambrecht won het niveau 2 met Coolhorses Kasper. Kasper werd door Isabel gefokt en door Evy aangekocht. Het is een zeer knap duo waar we nog veel zullen van horen in de toekomst! Joke Beurms die sinds dit jaar bij isabel traint, maakte al een enorme progressie door. Samen met haar 5 jarige Qidibul belandde ze op een 3de podiumplaats in niveau 1. Ook leerlingen Zara Dockx en Valerie Van Hoof startten sterk in de eerste proef met een 2de en 3de plaats. Jammer genoeg haaden ze pech in de 2de proef waardoor er geen podiumplaats meer in zat.

 

Naast deze geweldige prestaties , moeten we ook de sponsors bedanken die alle mooie naturaprijzen waar maakten: denirobootco zorgde voor een paar geweldige gesponsorde rijlaarzen op maat gemaakt, kepitalia gaf 4 mooie helmen weg (deze werden via lottrekking verdeeld dus iedereen kon winnen!), montell pieters gaf fixe kortingsbonnen van 50% weg op het maken van een nieuwe freestyle, lydia dehertoghe en peter pieters gaven mooie natura prijzen zoals zadeldoeken weg, 't kabouterke gaf paardensnoepjes en likstenen weg aan de laureaten, equiline bezorgde ook mooie naturaprijzen, Julie De Cock zorgde voor gratis bloemen en paardenfotografie Helena Massa gaf 4 gratis fotoshoots weg!!! Voor alle gestartte combinaties werd er ook een grote zak wortelen voorzien, door Paul cool en kinderen, om aan al hun hardwerkende viervoeters te geven!

 

Een prijsuitreiking te paard met veel applaus, publiek en toffe muziek sloten deze dag perfect af! Op naar de editie 2022!

> MEER NIEUWS <