NLEN

Nieuws

26/04/2021

Isabel Cool SPORTVROUW 2019

Deze week ontving Isabel Cool het leuke nieuws dat ze tot Sportvrouw van 2019 werd verkozen. Alles werd verlaat uitgereikt doordat 2020 geteisterd werd door Corona... Aangezien er in 2020 geen sportwedstrijden georganiseerd mochten worden door de Corona crisis, werd de trofee voor sportvrouw van 2019 nu pas uitgereikt, anderhalf jaar later... Wel laat, maar niet minder leuk uiteraard. Isabel was verheugd op deze trofee en uitreiking. Altijd tof om te weten dat haar prestaties niet ongezien voorbij gaan en er toch een moment van eer en glorie haar toekwam. Ze bedankt haar stad Dendermonde, de burgemeester en de mensen voor deze erkenning!

 

Isabel startte in 2017 haar eerste GP wedstrijden met de knappe Aranco en behaalde bij haar 3de wedstrijd, dat direct het BK Seniors GP was, een bronze medaille!! Sindsdien ging het pijlsnel en behoorden ze 3 jaar tot het Belgische GP team waarmee ze vele internationale wedstrijden startte en bij de beste 3 van België behoorde. Een overwinning op CDI saumur, 4de plaats op de CDI4* Mechelen GP finale freestyle, top 15 plaatsen op enkele wereldbekers, top 10 in de grote finale te CDI5* DOHA, en uiteraard haar deelnames aan de World Equestrian Games te Tryon en het EK Rotterdam....

 

Voor Isabel is het extra speciaal dat ze nu de trofee van haar prestaties met Aranco nu ontvangst mocht nemen, net toen Aranco dit jaar met pensioen ging... Een beetje dubbel kwa gevoel om nu de trofee in ontvangst te nemen maar ze kan tevereden terug kijken naar het verleden met Aranco, en naar een mooie toekomst met haar andere talenten.

 

LINK ARTIKEL KRANT HET LAATSTE NIEUWS

 

 

> MEER NIEUWS <