NLEN

Nieuws

11/10/2015

No Limit 2de op het BK jonge paarden! Aranco 2de in de InterII proef!

Het werd een drukke week voor Isabel met het BK jonge paarden te Gesves. Ze startte met Glorious bij de 4 jarigen, waar ze de eerste dag een 18de plaats (68,4%) behaalde en de 2de dag een 13de plaats (68,4%). Met Faithfull startte ze bij de 5 jarigen en behaalde de eerste dag een 12de plaats (65,8%) en de 2de dag een 14de plaats (65,6%). Voor Isabel was deelname aan het BK belangrijk om beide merries ervaring te laten op doen. Om vooraan mee te lopen, zijn ze beiden nog niet klaar. 

Op zaterdag avond was er ook een proef Inter2 waar Isabel met Aranco net 2de werd en een score van 65% behaalde. Aranco liet zeer mooie stukken zien, vooral de wissels, pirouettes en passage waren uitschieters. De piaffe was nog te gespannen en te weinig expressief. 

Op zondag was het de beurt aan de 2 en 3 jarige paarden om de strijd voor BK 2015. De 3 jarige paarden moesten aan de hand getoond worden, vrijlopen en een bereden proef tonen. Laura Smet, stalruiter Coolhorses, deed dit met Houdini en Halegra. Twee eigen gefokte paarden met veel talent. Met Halegra behaalde Laura een 5 de plaats en binnen de prijsuitreiking, met Houdini een 7de plaats. De knappe hengst No Limit (Jack Sparrow x Pavarotti) showde zich van zijn beste kant en werd 2de op het BK 2015 van 2 jarige paarden! Hij moest zelf een ererondje doen in de prijsuitreiking, aan de hand weliswaar!

 

 

Foto's:

> MEER NIEUWS <