NLEN

Nieuws

31/01/2014

Oefenwedstrijd Uden

Na een lange winterstop brak eindelijk de eerste wedstrijd aan. Te Uden (Nederland) vindt er vaak een oefenwedstrijd plaats, wat ideaal is voor jonge ruiters, jonge paarden of groene combinaties... Coolhorses trok erop uit en het werd een topervaring voor allen!

Cool Isabel startte met haar 7 jarige Vic, Cheatodon, de M10 proef. Cheatodon heeft op zich weinig problemen in de ring zelf maar is uitermate angstig van andere paarden bij het losrijden. Het werd een hele uitdaging voor hem aangezien het in de binnenbak enorm druk was! De proef verliep top en Isabel behaalde een score van 69.5%. Nog enkele kleine dingetjes ter verbetering maar in totaliteit een zeer constante en correcte proef! De jury was ook heel lovend over de combinatie!

      Isabel en Cheatodon

 

Leerlingen Dente De Schepper en Kate Wiggins traden ook aan te Uden. Dente reed met Coolhorses Syria de Teamtest Pony's en Kate de Individuele Test Juniors. Voor Syria is het ook allemaal nieuw aangezien ze slechts 6 jaar wordt dit jaar en vorig jaar op A en L niveau uitgebracht werd... Toch deden ze het top en lieten een mooie proef zien, nog wat spanningsfoutjes van de ruiter en bijna misreden, zorgden voor wat mindere punten, maar het geheel was zeer goed en zal volgende keer nog beter zijn!

          Coolhorses Syria

 

Kate's paard Corona is ook een groentje, ze is slechts 7 jaar en werd vorig jaar enkel op niveau A en L gestart. Sinds september 2013 staat Corona in training bij Isabel Cool en zien we het paard met de dag evolueren. Ook Kate groeit steeds sterker als amazone en liet zien dat ze haar paard al meer de baas kon. Een vlotte proef met nog wat kleine technische fouten in de wissels drukten de punten, maar het totaalbeeld zag er goed uit!

 

Het werd een leuke stressloze dag, wat voor iedereen een aanrader is om mee te maken! Een perfecte voorbereiding op het wedstrijdseizoen!

> MEER NIEUWS <