NLEN

Nieuws

07/03/2014

Oefenwedstrijd Uden: jonge paarden

Voor een 2de maal trok Isabel met enkele paarden en leerlingen naar de oefenwedstrijd te Uden Nederland.

Ze startte er voor de eerste maal haar 4 jarige ruin Coolhorses Freedom, waarmee ze dit jaar de cyclus van de jonge paarden zal starten. Freedom gedroeg zich zeer voorbeeldig en liep netjes de proef door. Ook Enjoy Me, van Celien De Kimpe, werd door Isabel uitgebracht in de 5 jarige proef. Hij was vooral tijdens het inrijden nog afgeleid en onder de indruk maar in de proef liep hij al veel beter. Enjoy Me wordt ook in de cyclus van de jonge paarden uitgebracht door Isabel Cool.

Dente De Schepper en Coolhorses Syria lieten en prachtige proef zien met slechts nog enkele details om aan te sleutelen: een score van bijna 68% in de pony teamtest!

Kate Wiggins reed voor een 2de maal mee te Uden met haar mooie Tuchinsky-merrie, Corona. Ze liet een zeer mooie proef zien en behaalde bijna 65%! Flore De Vos startte voor een eerste maal met Zilaan in de Juniors Individueel, maar Zilaan had helaas angst in de ring. Hij liet mooie stukken zien, maar de spanning bleef doorheen de hele proef hangen.

Vicky De Vos was met haar 7 jarige Catcher ook van de partij en startte sinds lang een proefje. Zij reed de L7 en had het geluk dat ze haar proef 2x na elkaar kon rijden. Tijdens de eerste poging was Catcher nog wat kijkerig en gespannen maar bij de 2de maal, liet de combinatie een zeer nette proef zien. Alle combinaties kregen van de jury's te horen dat ze leuke paarden hadden en zagen veel groeipotentieel! Und jetzt, ARBEITEN ALLE! ;-)

 

> MEER NIEUWS <