NLEN

Nieuws

31/07/2017

Overweldigend BK

Het werd een hele druk week op het BK van Flanders Dressage Event voor Isabel en de Coolhorses paarden en grooms! Met 6 paarden kwam Isabel aan de start en ze deden al extra hun best!

Het meest speciale aan dit kampioenschap was zoiezo de eerste maal deelnemen aan het BK Seniors GP. Zowel voor Aranco als Isabel betekende dit een debuut. Resultaat: een BRONZE medaille!! Aranco en Isabel zorgden voor de verrassing op dit BK door 3 sterke proeven neer te zetten en te tonen dat ze het podium waard zijn.

Isabel behaalde met Brencis een SILVEREN medaille op het BK van de lichte tour, Gold Cup met een ijzer sterke kur en een hoogscorende Inter1.

Met Freedom behaalde ze een GOUDEN medaille in de Brons Cup, niveau 4. Hij won 2 van de 3 proeven en dus een totale overwinning!

Met Constand wist Isabel de Oceans Battle te winnen, wat een serieuze geldsom en een prachtige trofee opleverde. Deze Oceans Battle startte op dag 1 met 8 ruiters die het in duo's tegen elkaar opnemen, en waarvan de verliezer telkens afviel. Ze startten met 8, gingen door naar de halve finale met 4, waardoor de uiteindelijke grote finale een nek aan nek wedstrijd werd tussen de 2 besten. Hier moest Isabel het opnemen tegen de Nederlandse Ilse van Craenenbroeck. Maar België wint en Nederland mag naar huis! Een fantastische battle voor herhaling vatbaar.

In de kleine finale van de Gold cup werd Cheatodon 2de. Hij kreeg het moeilijk in de eerste ronde van de Inter1, waardoor Isabel genoodzaakt was af te groeten. Gelukkig herpakte hij zich en kon Isabel in de kleine finale terug een sterke Inter1 proef rijden.

Ook Faithfull belandde in de kleine finale van de brons cup. Ze werd daar 2de. Faithfull deed haar best, maar is nog te onervaren om vooraan te eindigen in de eerste rondes.

 

Een meer dan geslaagd BK, met veel podiumplaatsen, medailles en naturaprijzen!!! 

> MEER NIEUWS <